Blog

Najnovije vesti

Upoznajte naše vrhunske kuvare: Dejan Travica

Za Dejana je kuvarstvo poput plesa. Kako sam kaže plesom između šporeta i radnih površina najlepše se uče tango i

Saznaj više

Ko su fleksiterijanci i kako su osvojili svet

Vegani, vegetarijanci, fleksiterijanci…da li ste čuli za poslednje u nizu?

Saznaj više

Upoznajte naše vrhunske kuvare: Vladimir Popović

Trenutno radi kao šef kuhinje jednog malog i prijatnog restorana u kojem stvara najneverovatnije kreacije u obliku hrane.

Saznaj više

„Slow food“ – pokret koji je osvojio svet

Osnivač „Slow food“ pokreta, Karlo Petrini svojevremeno je izjavio – „Mi smo ono što jedemo“

Saznaj više

Poklonite jedinstveni poklon svojim najdražima

Poklon koji nema nijednu jedinu manu. Ne samo da možete da birate hranu i menije koje najviše volite već će

Saznaj više

Istinsko uživanje u hrani – „fine dining“

Ključna odlika je minimalizam koji u stopu prate lepota jednostavnosti i raznolikost ukusa. 

Saznaj više

Upoznajte naše vrhunske kuvare: Nenad Tomić

Da nije Nenada Tomića, slobodno možemo reći, ne bi postojao ni zajednički brend Lični kuvar.

Saznaj više

Sve što bi o organskoj hrani trebalo da znate

Nekada davno postojala je samo organska hrana ali vremena su po pitanju porekla i kvaliteta namirnica zaista bila drugačija.

Saznaj više

Kako se pravilno koriste začini

Kako se na najbolji način kombinuju „stari“ i „novi“ začini i koje to greške prilikom kuvanja sami najčešće pravimo.

Saznaj više

Zašto je Lični Kuvar pravi izbor za poslovnu večeru

Ostaviti dobar utisak na poslovnog partnera daleko je više od kvalitetnog obroka.

Saznaj više