Prijavi se

Uslovi korišćenja

Pravilnik o Opštim uslovima korišćenja web prodavnice Lični Kuvar

Osnovni podaci:

LIČNI KUVAR
NENAD TOMIĆ PR USLUŽNO PRIPREMANJE HRANE KOD NARUČIOCA LIČNI KUVAR BAJINA BAŠTA
Adresa: Bajina Bašta, Dub BB
Delatnost i šifra delatnosti: 9609, Ostale napomenute lične uslužne delatnosti
MB: 66377571
PIB: 112822368
Web: https://licnikuvar.rs
Email: info@licnikuvar.rs

 

Član 1

Ovim pravilnikom o Opštim Uslovima korišćenja usluga web prodavnice licnikuvar.rs definisana su osnovna pravila čijim će poštovanjem od strane Lični Kuvar prodavnice (u daljem tekstu: Prodavac) i krajnjeg korisnika prodavnice (u daljem tekstu: Kupac) biti obezbeđeno uspešno okončanje prodajnih transakcija putem web prodavnice licnikuvar.rs.

Član 2

Nepoštovanje ovde definisanih pravila može prouzrokovati neizvršenje platne transakcije ili neuspelu porudžbinu. Pravilnikom su precizirane i posledice koje u slučaju neizvršenja transakcije ili neuspele porudžbine snose Prodavac i Kupac.

Član 3

Prodavac zadržava pravo promene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih usluga i(li) važeće zakonske regulative. Kupac je u obavezi da pre svake kupovine proveri informacije vezane za uslove poslovanja.

Član 4

Sva naručena roba putem web prodavnice Prodavca obavezujuća je za Kupca i Prodavca istovremeno, i ne može biti otkazana ili izmenjena bez prethodnog dogovora obeju strana.

Član 5

Kupac se obavezuje da će tokom naručivanja robe preko web prodavnice Prodavca pratiti sledeće korake:

– korak 1 – izbor proizvoda
– korak 2 – izbor količine
– korak 3 – upisivanje ličnih podataka
– korak 4 – pregled svih podataka, kontrola, prihvatanje Opštih uslova i porudžbina
– korak 5 – zaključenje porudžbine
– korak 6 – preuzimanje robe i plaćanje platnom karticom.

Član 6

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu

Član 7

Lični Kuvar nije u sistemu PDV-a.

Član 8

Dostava robe se vrši online, isključivo preko e-maila koji ste upisali u procesu naručivanja robe.

Član 9

Prodavac ne može preuzeti odgovornost ukoliko Kupac navede pogrešne lične podatke ili e-mail adresu u procesu kupovine, Prodavac ne može snositi odgovornost za probleme u dostavljanju ili preuzimanju naručene robe.

Član 10

Korisnik se može obratiti preko e-maila info@licnikuvar.rs ili kontakt telefona +381 69 2132298 kako bi dobio informacije u vezi narudžbine, ali i u slučaju reklamacije i otkaza narudžbine. Sve eventualne reklamacije biće rešavane u skladu sa Pravilnikom o rešavanju reklamacionih zahteva. Za sve sporove između Prodavca i Kupca koji ne mogu biti rešeni sporazumno i u duhu dobre poslovne saradnje nadležan je sud u Beogradu.

Član 11

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na
razlog vraćanja, Lični Kuvar je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Član 12

U ime Lični Kuvar Prodavnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Lični Kuvar Prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Član 13

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.