Upoznajte naše vrhunske kuvare: Vladimir Popović
Trenutno radi kao šef kuhinje jednog malog i prijatnog restorana u kojem stvara najneverovatnije kreacije u obliku hrane.
Saznaj višeTrenutno radi kao šef kuhinje jednog malog i prijatnog restorana u kojem stvara najneverovatnije kreacije u obliku hrane.
Saznaj višeOsnivač „Slow food“ pokreta, Karlo Petrini svojevremeno je izjavio – „Mi smo ono što jedemo“
Saznaj višePoklon koji nema nijednu jedinu manu. Ne samo da možete da birate hranu i menije koje najviše volite već će
Saznaj višeKljučna odlika je minimalizam koji u stopu prate lepota jednostavnosti i raznolikost ukusa.
Saznaj višeDa nije Nenada Tomića, slobodno možemo reći, ne bi postojao ni zajednički brend Lični kuvar.
Saznaj višeNekada davno postojala je samo organska hrana ali vremena su po pitanju porekla i kvaliteta namirnica zaista bila drugačija.
Saznaj višeKako se na najbolji način kombinuju „stari“ i „novi“ začini i koje to greške prilikom kuvanja sami najčešće pravimo.
Saznaj višeOstaviti dobar utisak na poslovnog partnera daleko je više od kvalitetnog obroka.
Saznaj višeKuvarstvo je zavoleo od malih nogu, prelistavajući kuvare koje je imao u kući.
Saznaj višeŠta ste pomislili prvi put kada ste čuli za izraz superhrana ili super-namirnice?
Saznaj više