Prijavi se

Upoznajte naš tim

Članovi Lični Kuvar porodice su vrhunski, profesionalni kuvari sa iskustvom od preko 12 godina. Radeći po elitnim restoranima u Srbiji i inostranstvu sticali su mnogobrojne veštine za pripremu različitih specijaliteta domaće i internacionalnih kuhinja

Važne su im sveže namirnice, oštri noževi i uredna kuhinja i spremni su da stvaraju magiju!

Prepustite najboljima da se pobrinu za vašu trpezu. Upoznajte naš tim eksperata!

Jedan od osnivača brenda Lični Kuvar. U ovu pustolovinu je krenuo sredinom 2020. godine, kada je, u saradnji sa IT kompanijom CodeIT, pokrenuo ovu platformu…

Nenad Tomić

Godište: 1987.

Godine iskustva: 16 godina

Biografija:

    • Restoran „Central Inn“ – šef kuhinje
    • Restoran „Naša priča“ – šef kuhinje
    • Restoran „Lorenzo&Kakalamba“ – zamenik šefa kuhinje

Cena od 6.200 RSD po osobi

Poznavanje kuhinja:

Jezici: Engleski/Italijanski

Šef poreklom iz Liona, gastronomske prestonice Francuske. Iako je veći deo svog života proveo u Parizu, život je imao veće planove za njega i odveo ga je do različitih država širom sveta…

Olivier Gaillard

Godište: 1983.

Godine iskustva: 17 godina

Biografija:

    • Hotel “Ritz”, Pariz – zamenik šefa kuhinje
    • “Hotel des Roches”, Francuska Gvajana – šef kuhinje 
    • “Residences” Park Lane, London – personalni kuvar

Cena od 14.000 RSD po osobi

Poznavanje kuhinja:

Jezici: Engleski/Francuski

Kulinarstvo je zavoleo od malih nogu, ugledajući se na svoje roditelje koji su bili izvrsni kuvari. Strast prema kuhinji usmerila je njegov život u pravom smeru…

Nikola Alić

Godište: 1987.

Godine iskustva: 15 godina

Biografija:

    • Hotel “Square Nine” – šef sektora
    • Restoran “Langust” – zamenik šefa kuhinje
    • Hotel “Titova vila” – zamenik šefa kuhinje

Cena od 6.800 RSD po osobi

Poznavanje kuhinja:

Jezici: Engleski

Kaže da je kulinarstvo kao ples – između šporeta i radnih površina najbolje se uče tango i valcer. Školska i praktična znanja iz kulinarstva stekao je na Zlatiboru i u Crnoj Gori…

Dejan Travica

Godište: 1986.

Godine iskustva: 13 godina

Biografija:

    • Restoran „Amici“ – šef kuhinje
    • Hotel „Splendid“ – zamenik šefa kuhinje
    • Hotel „Avala“ – zamenik šefa kuhinje

Cena od 5.900 po osobi

Poznavanje kuhinja:

Jezici: Engleski