Upoznajte naš tim
Članovi Lični Kuvar porodice su vrhunski, profesionalni kuvari sa iskustvom od preko 12 godina. Radeći po elitnim restoranima u Srbiji i inostranstvu sticali su mnogobrojne veštine za pripremu različitih specijaliteta domaće i internacionalnih kuhinja
Važne su im sveže namirnice, oštri noževi i uredna kuhinja i spremni su da stvaraju magiju!
Prepustite najboljima da se pobrinu za vašu trpezu. Upoznajte naš tim eksperata!
Jedan od osnivača brenda Lični Kuvar. U ovu pustolovinu je krenuo sredinom 2020. godine, kada je, u saradnji sa IT kompanijom CodeIT, pokrenuo ovu platformu…
Nenad Tomić
Godište: 1987.
Godine iskustva: 16 godina
Biografija:
-
- Restoran „Central Inn“ – šef kuhinje
- Restoran „Naša priča“ – šef kuhinje
- Restoran „Lorenzo&Kakalamba“ – zamenik šefa kuhinje
Cena od 6.200 RSD po osobi
Poznavanje kuhinja:
Jezici: Engleski/Italijanski
Šef poreklom iz Liona, gastronomske prestonice Francuske. Iako je veći deo svog života proveo u Parizu, život je imao veće planove za njega i odveo ga je do različitih država širom sveta…
Olivier Gaillard
Godište: 1983.
Godine iskustva: 17 godina
Biografija:
-
- Hotel “Ritz”, Pariz – zamenik šefa kuhinje
- “Hotel des Roches”, Francuska Gvajana – šef kuhinje
- “Residences” Park Lane, London – personalni kuvar
Cena od 14.000 RSD po osobi
Poznavanje kuhinja:
Jezici: Engleski/Francuski
Kulinarstvo je zavoleo od malih nogu, ugledajući se na svoje roditelje koji su bili izvrsni kuvari. Strast prema kuhinji usmerila je njegov život u pravom smeru…
Nikola Alić
Godište: 1987.
Godine iskustva: 15 godina
Biografija:
-
- Hotel “Square Nine” – šef sektora
- Restoran “Langust” – zamenik šefa kuhinje
- Hotel “Titova vila” – zamenik šefa kuhinje
Cena od 6.800 RSD po osobi
Poznavanje kuhinja:
Jezici: Engleski
Kaže da je kulinarstvo kao ples – između šporeta i radnih površina najbolje se uče tango i valcer. Školska i praktična znanja iz kulinarstva stekao je na Zlatiboru i u Crnoj Gori…
Dejan Travica
Godište: 1986.
Godine iskustva: 13 godina
Biografija:
-
- Restoran „Amici“ – šef kuhinje
-
- Hotel „Splendid“ – zamenik šefa kuhinje
-
- Hotel „Avala“ – zamenik šefa kuhinje
Cena od 5.900 po osobi
Poznavanje kuhinja:
Jezici: Engleski