Kuvari

Upoznajte naš tim

Članovi Lični Kuvar porodice su vrhunski, profesionalni kuvari sa iskustvom od preko 12 godina. Radeći po elitnim restoranima u Srbiji i inostranstvu sticali su mnogobrojne veštine za pripremu različitih specijaliteta domaće i internacionalnih kuhinja. Važne su im sveže namirnice, oštri noževi i uredna kuhinja i spremni su da stvaraju magiju! Prepustite najboljima da se pobrinu za vašu trpezu. Upoznajte naš tim eksperata!

Idejni tvorac brenda Lični kuvar. U ovu pustolovinu je krenuo jula 2019. godine, a na godišnjicu rada je u saradnji sa IT kompanijom CodeIT pokrenuo ovu platformu…

Nenad Tomić

Godine iskustva: 16 godina

Poznavanje kuhinja:

Srpska kuhinja:

Italijanska kuhinja:

Francuska kuhinja:

Azijska kuhinja:

Riblja kuhinja:

Cena od 3.300 RSD po osobi

Kuvarstvo je zavoleo od malih nogu, prelistavajući kuvare koje je imao u kući. Gledajući slike jela u kuvarima maštao je o tome da baš takva jela priprema za svoje goste…

Jakov Reves

Godine iskustva: 15 godina

Poznavanje kuhinja:

Srpska kuhinja:

Italijanska kuhinja:

Francuska kuhinja:

Azijska kuhinja:

Riblja kuhinja:

Cena od 2.900 RSD po osobi

Veruje da kuvar mora da bude umetnik da bi u potpunosti mogao da dočara mirise i ukuse hrane na tanjiru. Iako su mu kompjuteri bila prva ljubav…

Vladimir Popović

Godine iskustva: 12 godina

Poznavanje kuhinja:

Srpska kuhinja:

Italijanska kuhinja:

Francuska kuhinja:

Azijska kuhinja:

Riblja kuhinja:

Cena od 3.300 RSD po osobi

Kaže da je kuvarstvo kao ples i da se plesom između šporeta i radnih površina najlepše uči tango i valcer i da je tako osvojio i svoju suprugu. Školu i praktična znanja iz kuvarstva…

Dejan Travica

Godine iskustva: 13 godina

Poznavanje kuhinja:

Srpska kuhinja:

Italijanska kuhinja:

Francuska kuhinja:

Azijska kuhinja:

Riblja kuhinja:

Cena od 2.800 RSD po osobi