Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
Upoznajte naše vrhunske kuvare: Dejan Travica

Upoznajte naše vrhunske kuvare: Dejan Travica

Profesionalni kuvar Nenad Tomić udružio se sa timom firme CodeIT i prvi pokrenuo platformu Lični kuvar. Preko nje možete angažovati ličnog kuvara, profesionalce sa dugogodišnjim iskustvom, koji će doći u Vaš dom i u njega uneti čaroliju.

Nenadovoj uspešnoj priči priključila su se trojica kolega. Pored njega, Jakova i Vladimira deo ekipe postao je i Dejan Travica , još jedan vrhunski kuvar.

Šta bi trebalo da znate o Dejanu

Za Dejana je kuvarstvo poput plesa. Kako sam kaže plesom između šporeta i radnih površina najlepše se uče tango i valcer, a na taj način je osvojio suprugu.

Školu i praktična znanja sticao je kod nas na Zlatiboru i u Crnoj Gori. Kao jedan od najboljih studenata hotela “Splendid” u Bečiću na preporuku profesora pre 13 godina postaje kuvar u jednom restoranu italijanske kuhinje, u Beogradu.

Nakon nepunih godinu dana rada biva unapređen u šefa kuhinje ovog restorana i uspešno ga vodi i dan danas. Italijanska kuhinja mu je u prstima, a francuska u srcu. Obavezno proverite šta se nalazi u sklopu menija koji su njegov zaštitni znak. Isprobajte sa Dejanom ukus mediterana, zavičaja, ili meni bistro.

Ukoliko ga pozovete u Vaš dom bićete u prilici da uživate u njegovom “plesu” u kuhinji, a on će Vam zauzvrat preneti ljubav i strast prema pripremanju hrane koju ste sami izabrali.

Lični kuvar kao dobitna kombinacija

Lični kuvari su u vreme pandemije postali pravo osveženje na tržištu. Oni dolaze u Vaš dom i pretvaraju ga u vrhunski restoran sa specijalitetima pripremljenim baš po Vašoj meri. 

Čitav koncept zasnovan je na pružanju jedinstvenog iskustva uživanja u hrani – obroke na licu mesta pripremaju profesionalni kuvari, serviraju ih za vas, sređuju kuhinju za sobom i ostavljaju je besprekorno čistom. Ne morate brinuti ni o jednom delu procesa počev od kupovine najkvalitetnijih namirnica, preko pripremanja hrane pa sve do raspremanja kuhinje. 

Sve to možete doživeti tamo gde vam je najudobnije – u toplini vašeg doma. 

Pobrinuli smo se da ispoštujemo i primenimo najvažnije mere u cilju zaštite Vas, Vaših gostiju ali i naših kuvara, tako da se osećate potpuno sigurno.

Informacije koje su bitne i nama i Vama

Za sve naše kuvare pre ulaska u nečiji dom važno je da saznaju što je više moguće o ukusima i željama osobe koja ih je angažovala, ali i njenih važnih gostiju, kako bi sve proteklo u savršenom redu. 

Da li je neko od gostiju na posebnom režimu ishrane ili postoje određene namirnice koje ne voli? Lični kuvar će rado prilagoditi način spremanja hrane ili specijaliteta prema vašim potrebama i željama.

Sa našim kuvarima ne možete pogrešiti

Dopustite najboljima da se pobrinu za Vaš nezaboravni dan, proslavu, poslovnu večeru. Posetite naš sajt, pažljivo odaberite neki od menija i kuvara po svom ukusu. Ukoliko želite da saznate više o njima, pogledajte neke od video snimaka iz popularnih emisija u kojima su se pojavljivali.

Koga god od njih da izaberete sasvim sigurno nećete pogrešiti

Pozovite nas na +381 66 61 000 16 ili nam pišite na mejl info@licnikuvar.rs, tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *