Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
5 sastojaka za savršen doček Nove godine

5 sastojaka za savršen doček Nove godine

Doček Nove godine jedna je od onih večeri koje želimo da nam ostanu u najlepšem sećanju. Noć koju provodimo sa odabranim društvom, uz omiljenu muziku i hranu, kako bi doživljaj bio potpun i nezaboravan.

Koji su to najbitniji “sastojci” jednog savršenog dočeka? Krenimo redom.

 

Dobro društvo

Kakav bi to doček bio bez naših omiljenih ljudi? Prava kombinacija prijatelja je ključna za dobru zabavu.

Društvo ne mora biti veliko, ali neka bude odabrano. Ne zaboravite da na spisak stavite nekoga ko je poznat po tome što pravi dobru atmosferu.

Lista gostiju je važan korak, pa na vreme osigurajte da su svi slobodni i raspoloženi za druženje!

 

Odličan prostor

Poslednje dve godine proslava Nove godine po restoranima i kafićima sve je ređa opcija. Kako bismo izašli u susret novim uslovima i ujedno priredili jednako dobar provod – omogućili smo iznajmljivanje Lični Kuvar Ateljea. U pitanju je potpuno nov, ekskluzivan prostor u kojem zajedno sa vašim prijateljima možete proslaviti Novu godinu ili prirediti bilo koju drugu vrstu proslave.

Atelje se nalazi na odličnoj lokaciji na Autokomandi i njegov smeštajni kapacitet je 8 osoba.

 

Muzika

Novogodišnje veče ne može proći bez kvalitetne muzike. Šta će se naći na vašoj playlist-i zavisi isključivo od muzičkog ukusa vaših gostiju. Konsultujte se sa prijateljima i napravite zajednički spisak omiljenih hitova na vreme. Ako budete kreativni i odlučite se za karaoke, zabava će vam biti zagarantovana!

 

Dekoracija

Šta prvo pomislite kada čujete reč doček? Sasvim sigurno su jedna od prvih asocijacija na Novu godinu ukrasi i lampice koje svetle, jednom rečju – dekoracija. Ukoliko ste već sastavili spisak gostiju i napravili play listu, preostalo vam je još da uredite prostor i i odlučite se za pravi meni.

Tradicionalna dekoracija podrazumeva jelku okićenu lampicama i ukrasnim kuglama. Možete je uskladiti i sa izborom muzike, pa uzmite u obzir detalj poput disko-kugle. Pustite mašti i kreativnosti na volju ili se jednistavno opustite i prepustite sve nama i našem ateljeu.

 

Odlična hrana

Želite svežu i ukusnu hranu koja će zadiviti sve goste? Sastavili ste željeni meni, ali ne znate gde biste poručili jela ili kako da ih sami spremite?

Angažujte Ličnog Kuvara za doček.

Jedan od četvorice naših Ličnih Kuvara može doći na vašu adresu ili u naš Atelje i pripremiti Vam hranu poput one iz najelitnijih restorana. Ličnom Kuvaru prepustite sve – počev od nabavke kvalitetnih namirnica, preko pripreme večere, do čišćenja kuhinje.

Recepte je uvek moguće prilagoditi vašim željama.

Na novogodišnjoj trpezi mogu se naći brojni specijaliteti iz potpuno različitih svetskih kuhinja bilo da ste ljubitelj domaće, italijanske, francuske ili azijske kuhinje.

Ukoliko vam ovo zvuči kao idealan doček Nove godine, pozovite nas na +381 66 61 000 16, ili nam pišite na mejl  info@licnikuvar.rs. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *