Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
Team building veče(ra) za pamćenje

Team building veče(ra) za pamćenje

Kraj meseca decembra obično protiče u duhu priprema za predstojeće praznike. Doček Nove godine veče je kojem se svi raduju, a praznično raspoloženje prisutno je i u poslovnim kancelarijama.

Kompanije tokom poslednjeg meseca u godini često organizuju proslave za svoje zaposlene, ne samo kako bi istakli i nagradili ostvarene uspehe, već i da bi se članovi timova dodatno zbližili u neformalnoj atmosferi.

 

Koliko je team building važan

Team building događaji efikasan su način, kako za povećanje produktivnosti, tako i za učvršćivanje i građenje boljih odnosa zaposlenih. Ovakva vrsta događaja nudi timu pauzu i osveženje od svakodnevnih poslovnih aktivnosti stavljajući u fokus druženje i opuštanje. 

Team building je odličan način i jedinstvena prilika da nadređeni nagrade svoj tim za zajednička dostignuća i celokupan napredak koji su ostvarili tokom godine.

 

Doček Nove godine pravo vreme za team building

Kompanije koje misle na svoje zaposlene priređuju novogodišnje proslave, kako bi ujedinili članove tima i ojačali vezu njima.

Novogodišnja team building žurka bi trebalo da bude zabavna baš kao i bilo koja druga. 

Da li ćete se u novogodišnjoj noći odlučiti za karaoke ili igre pogađanja isključivo je na Vama. Brojne su aktivnosti koje jačaju veze među zaposlenima koji će se na ovaj način ne samo dobro provesti, već i naučiti dosta toga jedni o drugima.

 

Idealan prostor za Vaš team building – Atelje Lični Kuvar

Sve je bliži datum za organizaciju korporativne proslavea Vi se još uvek niste odlučili za adekvatan prostor ili ga niste pronašli? Ono što je važno je da se Vaš tim oseća prijatno, praktično kao kod kuće. Naš Atelje Lični Kuvar nalazi se na izuzetnoj lokaciji, na Autokomandi. U pitanju je potpuno nov, moderno uređen prostor koji izlazi u susret različitim potrebama gostiju.

Atelje Lični Kuvar je sjajno mesto za sve specijalne prilike, posebno namenjen za manje grupe – do 8 ljudi. Možete da unajmite prostor, ali i jednog od naša četiri lična kuvara. Za sve velike gurmane i zaljubljenike u hranu rado ćemo obezbediti profesionalce koji će priprediti nezaboravan dan, odnosno veče.

 

Lični Kuvar za nezaboravno veče

Kakva bi to proslava bila bez vrhunskog uživanja u ukusnim zalogajima? Ako želite da se o Vašoj proslavi priča dugo nakon njenog završetka, hrana je izuzetno važna!

Lični Kuvar će se postarati da stolove krase najfiniji specijaliteti koje ste odabrali prema našim preporukama ili željama Vaših zaposlenih.

Članovi Lični Kuvar porodice su profesionalci u svom poslu, sa iskustvom od preko 12 godina. Svaki od njih je majstor određene kuhinje, a znanje i iskustvo sticali su po luksuznim restoranima u Srbiji i inostranstvu.

Izbor menija dovoljno je raznovrstan da može da ispuni i želje najprobirljivijih. Najlepša domaća jela, specijaliteti azijske, francuske ili italijanske kuhinje – odaberite iz našeg menija kombinaciju po svom ukusu!

 

Lični Kuvar na Vašoj adresi

Lični Kuvar može doći na Vašu ili bilo koju drugu adresu, naš Atelje je samo jedna od opcija.

Ukoliko želite da obradujete Vaše zaposlene i priredite im nezaboravno iskustvo, pošaljite upit i naš tim će Vam pomoći da zajedno pronađemo idealan meni i lične kuvare za sve važne kompanijske događaje.

Takođe, možete kupiti vaučer i pokloniti ga bliskoj osobi, prijateljima ili poslovnim partnerima.

Pozovite nas na +381 66 61 000 16 ili nam pišite na mejl info@licnikuvar.rs rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *