Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
Poklonite jedinstveni poklon svojim najdražima

Poklonite jedinstveni poklon svojim najdražima

Zamislite spoj – ljubav prema dragim osobama, ljubav prema fantastično spremljenoj hrani, iznenađenje o kojem će se nadugačko i naširoko pričati i čista kuhinja nakon svega ☺

Tako nešto nije moguće, razmišljate, pa Vi niste profesionalni kuvar koji bi svoje najbliže kulinarskim umećem mogao da obori sa nogu. Ili su možda Vaše kulinarske sposobnosti izuzetne, ali nemate dovoljno vremena ili Vas sama pomisao na nered koji će nakon kuvanja ostati udaljava od ideje da je takav poklon prava stvar.

 Lični kuvari postoje upravo iz tog razloga – da Vas odmene u kuhinji i prirede Vam jedinstveni doživljaj, doživljaj za pamćenje.

Savršeni poklon

Poklon koji nema nijednu jedinu manu. Ne samo da možete da birate hranu i menije koje najviše volite već će i izabrani kuvar doći na Vašu adresu upravo onda kada Vama odgovara.

Bilo da volite domaću kuhinju i tradicionalne ukuse zavičaja, bilo da ste ljubitelj italijanske kuhinje ili francuskih specijaliteta, za vrhunskog kuvara pravo je zadovoljstvo preneti atmosferu najotmenijih restorana u toplinu Vašeg doma za najvoljenije i najomiljenije goste.

Kompletno uživanje

Dogovorili ste vreme i mesto dolaska, profesionalni kuvar ulazi u vašu kuhinju donoseći sav neophodni “alat”. Ni o tome ne morate da brinete – bilo šta da od kuhinjske opreme nemate, lični kuvari imaju kod sebe sve što je potrebno.

Ne volite luk? Ne prijaju Vam pečurke? Vaš lični kuvar će za tili čas izmeniti recept tako da Vam bude po meri. 

Ujedno možete računati na najkvalitetnije namirnice koje će kuvar izabrati kako bi sve bilo savršeno. 

Odlični razlozi da angažujete ličnog kuvara

Možda imate specijalnog gosta ili goste kojima želite da udovoljite na poseban način, možda je neko među njima probirljiv. Angažovanjem ličnog kuvara omogući ćete svima njima kompletno uživanje u potpuno prilagođenom meniju, gde sastojci koji im se ne dopadaju, ili na koje su možda alergični nikada neće upotrebljeni za spremanje obroka. 

 

Ne moramo da Vam objašnjavamo koliko su svečane prilike nezahvalne za domaćina. Spremanje hrane, posluživanje, umesto da provodite vreme sa dragim gostima i ispričate se sa njima o svemu što Vas zanima.

Atmosfera u Vašem domu posebna je ma koliko voleli da specijalne prilike proslavite napolju ili na novoj lokaciji. Manjak privatnosti na javnom mestu jedan je od glavnih razloga zašto se ljudi sve češće odlučuju da angažuju ličnog kuvara.

Lični kuvari su super-fleksibilni

Odlazak u restoran, ukoliko povodom specijalnog događaja ili prilike Vi vodite na ručak ili večeru, stresan je i odgovoran “posao”. Da li zaista želite da automatski sve preuzmete na sebe – od odabira same vrste restorana, preko ponude menija, stila usluge i svih ostalih zahteva i preferencija Vaših gostiju ili jednog važnog gosta?

 

 Tokom večere u restoranu teško da ćete biti u mogućnosti da prilagodite meni. Unajmljivanjem privatnog kuvara zaboravićete na sav pritisak, moći ćete konačno da se u potpunosti opustite znajući da će Vaši gosti uživati u svakom trenutku zajedničkog obroka, baš kao i Vi.

 

Ko su naši kuvari

Kuvanje je umetnost, a članovi naše Lični kuvar porodice vrhunski su profesionalci, možemo slobodno reći pravi umetnici u kulinarstvu.

Radeći u elitnim restoranima godinama su sticali nophodno iskustvo i mnogobrojne veštine koje će Vam rado prezentovati.

Sami možete odlučiti koji Vam od naša četiri kuvara najviše odgovara i izabrati neki od omiljenih menija.

Pišite nam na mejl info@licnikuvar.rs ili nas pozovite na +381 66 61 000 16, rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *