Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
Upoznajte naše vrhunske kuvare: Nenad Tomić

Upoznajte naše vrhunske kuvare: Nenad Tomić

Da nije Nenada , slobodno možemo reći, ne bi postojao ni zajednički brend Lični kuvar ☺

 Pre dve godine Nenad Tomić se upustio u jedinstvenu pustolovinu na našem tržištu i zahvaljujući saradnji sa kompanijom CodeIT  pokrenuo platformu na kojoj možete angažovati ličnog kuvara.

Zadatak ovog mladog Užičanina je da Vaš dom pretvori u pravi restoran, nalik onima u koje najradije odlazite.

Nenad Tomić je iskustvo sticao u najviđenijim restoranima u prestonici u kojima je imao priliku i čast da sarađuje sa renomiranim kuvarima i na najbolji način usavrši postojeća znanja i veštine u kuhinji. Ujedno je bio angažovan na najvišim pozicijama, ne samo u restoranima u Beogradu, već i u luksuznim hotelima u Crnoj Gori i na Zlatiboru.

Nenad je veliki zaljubljenik u kuvanje i kao pravi profesionalac i on ima svoje rituale prilikom spremanja hrane. U njegovom slučaju noževe uvek nosi sa sobom, to je njegov lični “alat” od kojeg se ne odvaja ☺

Pre ulaska u nečiji dom za Nenada je najvažnije da se dobro informiše o opremljenosti kuhinje da bi znao tačno kakvom opremom raspolaže. Lazanje ili pečenje nije moguće spremiti bez rerne, ali ovaj izvrsni kulinarski umetnik i na običnom šporetu stvoriće magiju.

I ne samo spremanje hrane, Nenad posao daleko je više od toga. Nakon pripreme nezaboravnog obroka u vidu iznenađenja ili pak poslovne večere, vaš lični kuvar odvojiće posebno vreme za dekoraciju i postavljanje stola.

Klijenti su različiti, samim tim i njihovi zahtevi. Nenad se u intervjuima rado priseća prilike u kojoj je od njega zatraženo da pred gostima, poput svetskih kuvara, ispeče andaluzijsko prase i iseče ga kao pravi znalac.

U želji da iznenadite nekoga možete angažovati Nenada kao ličnog kuvara da sve završi pre nego što se Vaš specijalni gost ili više njih pojavi. Spremanje hrane, dekoracija i napuštanje Vašeg doma baš kao da ste sve sami spremili, da i to je moguće ☺

Za Nenada izuzetno je važno da se detaljno raspita i ispuni sve želje i isprati sve navike kako domaćina tako i njegovih gostiju. Spremanje prilagođenih obroka posebno za one koji imaju drugačiji režim ishrane ili su alergični na određene sastojke jedan je od standardnih zahteva kojima se drage volje izlazi u susret.

Pripremanje hrane za Nenada kao i za naše ostale kuvare istinsko je uživanje, tako da na stolu možete očekivati sve – od predjela, preko glavnog jela, do najukusnijih poslastica ili pak kompletnog pripremanja slavske trpeze.

Ukoliko je u pitanju priprema većeg slavlja poput slave dovoljno je da se dogovorite dva dana ranije, lični kuvar će doći, spremiti sve što ste dogovorili, a da pritom za sobom ostavi savršeno čistu kuhinju.

Nenadu su bliske različite tehnike kuvanja, pa ukoliko želite da Vaše goste obradujete neobičnim ukusima i drugačijim menijima, on će Vam predstaviti sve svoje kulinarske veštine i na najlepši i najbolji način ih prezentovati na Vašem tanjiru.

Slobodno nas kontaktirate za sva dodatna pitanja i informacije; pozovite da se dogovorimo u vezi sa terminom koji Vama odgovara.

Okrenite nas na +381 66 61 000 16 ili nam pišite na e-mail – info@licnikuvar.rs

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *