Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
Upoznajte naše kuvare: Jakov Reves

Upoznajte naše kuvare: Jakov Reves

Lični kuvar je brend stvoren u Srbiji u julu, pre dve godine. Osmislio ga je profesionalni kuvar Nenad Tomić sa jednim ciljem – da iskustvo obedovanja poput onog u najeksluzivniim restoranima unese u Vaš dom ili kancelariju.

Ono što je započeto kao individualna ideja zasnovana na ličnom nalogu na Instagramu, postalo je daleko veće. Nenadu su se drage volje priključile kolege sa kojima deli strast prema spremanju hrane. Jedan od njih je i Jakov Reves.

Jakov je rano zavoleo kuvanje

Kuvarstvo je zavoleo od malih nogu, prelistavajući kuvare koje je imao u kući. 

Jakov je gledajući fotografije jela u kuvarima maštao o tome da baš takva priprema za svoje goste. Srednju i Višu školu, smer “Gastronomija” završio je u Beogradu, da bi se potom u dalje kulinarske pustolovine otisnuo preko Evrope i Azije. 

I ne samo da je ispunio, Jakov je nadmašio svoje dečačke snove.

Iskustvo je sticao u dalekim zemljama širom planete

Jakov je godinama sakupljao znanja u vezi sa kulinarstvom iz različitih zemalja – Nemačke, Slovenije, Arapskih zemalja. Dao je sebi prostora za kreiranje kombinacija i sudeći prema utiscima onih koji su imali priliku da ove specijalitete da probaju – čini to bez greške ☺

Vrativši se posle par godina u Beograd svoje znanje je delio u najelitnijim restoranima u Beogradu kao šef kuhinje, organizator mnogih svečanih proslava i “team building”-a.

Zašto je lični kuvar u Vašem domu dobitna kombinacija

Lični kuvar priprema ukusna jela, poput onih u restoranima, specijalno u Vašem dom. Šef preuzima kuhinju dok Vi uživate u društvu onih sa kojima ste želeli da podelite jedno ovakvo iskustvo. Vi ne trošite vreme na nabavku naminica, pripremanje obroka, pranje posuđa i raspremanje kuhinje; Vaše je da se opustite i prepustite stručnjaku da se pobrine za sve.

Informacije koje su nam važne

Pre ulaska u nečiji dom za Jakova je, baš kao i za ostale kuvare izuzetno važno da sazna što je više moguće o Vašim ukusima, željama, kako bi mogao da ispoštuje i isprati navike svih gostiju. Nakon pripreme nezaboravnog obroka u vidu iznenađenja ili pak poslovne večere, Vaš lični kuvar odvojiće posebno vreme za dekoraciju i postavljanje stola.

Šta bi trebalo da znate o Jakovu

“Ne merim često, ali nekako uvek ubodem pravu meru”, reči su našeg mladog kuvara. “Spremam sve – od peciva mesa i ribe, do sarme i kolača.”

“Dodajem, menjam, kreiram… uverićete se i Vi ukoliko me pozovete da dođem u Vaš dom i kuvam za Vas.”

Italijanska i azijska kuhinja njegovi su glavni aduti. Predlažemo da ispregledate meni azijske kuhinje “Put začina”, ali i dva italijanska – “Toskanski” i “Tutto italiano”.

Upoznajte naš tim eksperata

Dopustite najboljima da se pobrinu za Vaš nezaboravni ručak, večeru ili bilo koju vrstu proslave. Upoznajte tim eksperata tako što ćete posetiti naš sajt, odabrati meni i kuvara po svom ukusu. Sasvim smo sigurni da nećete pogrešiti koga god da izaberete ☺

Pozovite nas na +381 66 61 000 16 ili nam pišite na mejl info@licnikuvar.rs, tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *