Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
Zašto je Lični Kuvar pravi izbor za poslovnu večeru

Zašto je Lični Kuvar pravi izbor za poslovnu večeru

Imate važan razgovor sa biznis partnerom ili želite da dogovorite saradnju u vezi sa zajedničkim poslovanjem? Možda je u pitanju dogogodišnji poslovni partner – utoliko je teže odlučiti se kako zablistati u ulozi onoga ko organizuje poslovnu večeru ili u drugom slučaju “domaćina”.

 

Da li je bolje rezervisati sto u vašem omiljenom restoranu ili je jednostavnije i udobnije pozvati važnog poslovnog saradnika u svoj dom?

 

Poslovna večera kod kuće jedan je od najboljih načina da partnera upoznate ne samo sa Vašim poslom već i da mu pokažete na koji način su svi aspekti vašeg života uključeni u kompaniju.

 

Sigurno želite da zadivite Vašeg posebnog gosta i zato je lični kuvar u Vašem domu zaista sjajan izbor za poslovnu večeru 

 

Zašto su poslovne večere tako važne

Ostaviti dobar utisak na poslovnog partnera daleko je više od kvalitetnog obroka. Poslovna večera će mnogo toga otkriti o Vama. Način na koji se ophodite prema gostu, koliko poštujete nečije navike i želje. Poslovna večera nije događaj koji će se olako zaboraviti, zato dajte sve od sebe da takvu večeru učinite nezaboravnim doživljajem.

 

Zašto je lični kuvar odlično rešenje

Recimo da ste se odlučili za restoran i da je sve prošlo kako ste i očekivali. Možda bi Vaš partner na kraju obroka bio u nedoumici da li sa Vama treba da podeli račun. Kada poslovnog partnera pozovete u Vaš dom takvih nedoumica nema.

Zamislite drugi scenario – tokom večere u Vašem domu, vi ste osoba koja dodaje hranu i piće i poslužuje. Usred važnog razgovora takve aktivnosti bi mogle ozbiljno da Vas ometaju.

Da ne spominjemo izbor hrane – šta bi bilo dobro da spremite, da li ćete se pokazati jednako dobro u kuhinji kao i u svom poslu, kako da izmenite recept i prilagodite ga svom specijalnom gostu.

Kao što ste i Vi sami profesionalci u svom poslu, prepustite ličnom kuvaru da radi svoj posao na najbolji mogući način. 

 

Pozovite ličnog kuvara i opustite se

Lični kuvar – samo ime govori mnogo toga. Na Vama je da se dobro raspitate šta Vaš gost voli, možete da birate omiljenu hranu i menije koji su Vam po ukusu. Izabrani kuvar dolazi na Vašu kućnu adresu, donoseći sav neophodan “alat”, onda kada Vama odgovara.

Kombinacije su bezbrojne i nevažno je da li ste Vi ljubitelj domaće, a gost italijanske kuhinje, lični kuvar će večeru prilagoditi svima. 

Da li je gost probirljiv, da li je možda osetljiv ili alergičan na pojedine namirnice ili se pridržava posebnog režima ishrane? Nikakav problem za naše sjajne kuvare.

Za njih je spremanje obroka istinsko zadovoljstvo, oni rado prenose atmosferu najelitnijih restorana u kojima su sticali iskustvo, u Vaš dom, za Vaše važne goste.

I na kraju da ne zaboravimo još jednu izuzetno bitnu stvar – lični kuvar odlazi iz Vašeg doma, ostavljajući za sobom čistu kuhinju tako da možete da zaboravite na prljave sudove i nered koji ostaje iza onoga ko sprema večeru. Zar ne zvuči kao da je Lični kuvar pravi izbor za poslovnu večeru? ☺

Kako do ličnog kuvara

Ukoliko se odlučite da poslovnu večeru organizujete u prostorijama Vašeg doma, na raspolaganju su Vam naša četiri izuzetna kuvara.

Pogledajte detaljno sve menije kako biste se odlučili za onaj koji ispunjava sva Vaša očekivanja.

 Pišite nam na mejl info@licnikuvar.rs ili nas pozovite na +381 66 61 000 16, rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *