Srpska kuhinja Već od 5.900,00

Ukus zavičaja

Ukusi zavičaja u vaš dom donose tradicionalne arome svih krajeva naše zemlje. Vraćaju vas u detinjstvo i u vreme kada se sve pripremalo sa mnogo više ljubavi.

Pregled menija

Meni

  • Suhomesnati proizvodi i sirevi, kajmak, čvarci

    Hladno predjelo

    100g
  • Ribić sa kajmakom ili juneći gulaš sa pečurkama ili jagnjeći pikljevi

    Glavno jelo

    350g
  • Baklava

    Dezert

    100g

Kaže da je kulinarstvo kao ples - između šporeta i radnih površina najbolje se uče tango i valcer. Školska i praktična znanja iz kulinarstva stekao je na Zlatiboru i u Crnoj Gori. Kao jedan od najboljih studenata hotela “Splendid” iz Bečića, na preporuku profesora, 2008. godine postaje kuvar u restoranu italijanske kuhinje u prestonici Beograda. Posle samo godinu dana rada, dostiže najvišu kulinarsku poziciju u ovom restoranu i uspešno je izvršava i dan danas. Italijanska kuhinja mu je u rukama, a francuska u srcu. Uživajte u Dejanovom plesu i ugostite ga u svojoj kuhinji, a on će Vam pokazati da ljubav i strast prema pripremanju hrane zaista liče na najlepše okretne igre.