Riblja kuhinja Već od 6.500,00

Mediteranski meni

Pod mediteranskom kuhinjom, osim plodova mora, u kulinarstvu se podrazumeva i mnoštvo začina, aroma i boja koje krase ove oblasti. Odabirom ovog menija, nećete morati da putujete kako biste u svom domu osetili mirise Mediterana praćenih ukusnim specijalitetima od ribe i morskih plodova.

Pregled menija

Meni

  • Tatar od tune i lososa

    Hladno predjelo

    90g
  • Rižoto sa morskim plodovima

    Toplo predjelo

    120g
  • Losos u sosu od mirođije

    Glavno jelo

    280g
  • Semifredo

    Dezert

    100g

Kaže da je kuvarstvo kao ples i da se plesom između šporeta i radnih površina najlepše uči tango i valcer i da je tako osvojio i svoju suprugu. Školu i praktična znanja iz kuvarstva je sticao na Zlatiboru i u Crnoj Gori. Kao jedan od najboljih studenata hotela Splendid iz Bečica, na preporuku profesora, 2008. godine postaje kuvar u restoranu italijanske kuhinje u Beogradu. Posle samo godinu dana rada, postaje šef kuhinje ovog restorana i uspešno ga vodi do danas. Italijanska kuhinja mu je u prstima, a francuska u srcu. Uživajte u Dejanovom plesu i ugostite ga u svojoj kuhinji, a on će Vam pokazati da ljubav i strast prema pripremanju hrane zaista liče na najlepše okretne igre.