Riblja kuhinja Već od 10.500,00

Bistro meni

Meni Bistro nije dobio naziv po tipovima ovog restorana, već po čuvenom alaškom pozdravu kada se krene na pecanje. Ukoliko ste ljubitelj rečne ribe, ovaj meni je pravi izbor za vas. Uživaćete u laganom obroku začinjenom umećem i profesionalnošću naših kuvara.

Pregled menija

Meni

  • Tatar od dimljene pastrmke, na zapečenom hlebu sa namazom od bosiljka i pistaća

    Hladno predjelo

    100g
  • Rolnice od soma

    Toplo predjelo

    80g
  • Riba al forno

    Glavno jelo

    250g
  • Zelena salata sa maslinovim uljem i limunom

    Salata

    90g
  • Čokaladni mus sa sosom od šumskog voća

    Dezert

    100g

Kaže da je kulinarstvo kao ples - između šporeta i radnih površina najbolje se uče tango i valcer. Školska i praktična znanja iz kulinarstva stekao je na Zlatiboru i u Crnoj Gori. Kao jedan od najboljih studenata hotela “Splendid” iz Bečića, na preporuku profesora, 2008. godine postaje kuvar u restoranu italijanske kuhinje u prestonici Beograda. Posle samo godinu dana rada, dostiže najvišu kulinarsku poziciju u ovom restoranu i uspešno je izvršava i dan danas. Italijanska kuhinja mu je u rukama, a francuska u srcu. Uživajte u Dejanovom plesu i ugostite ga u svojoj kuhinji, a on će Vam pokazati da ljubav i strast prema pripremanju hrane zaista liče na najlepše okretne igre.