Azijska kuhinja Već od 6.800,00

Put začina

U srednjem veku moreplovci su bili spremni da zbog začina putuju i po šest meseci do Kine i Indije kako bi nabavili najbolje začine istoka. Danas ne morate da napuštate komfor sopstvenog doma jer naši kuvari donose mirise i ukuse istoka u vašu kuhinju.

Pregled menija

Meni

  • Kineski pirinač sa piletinom, povrćem i soja sosom

    Hladno predjelo

    150g
  • Pačiji file u sosu od kajsije i žilijen povrćem sotiranim na pirinčanom sirćetu i susamu

    Glavno jelo

    300g
  • Pohovana banana sa vanilom

    Dezert

    100g

Jedan od osnivača brenda Lični Kuvar. U ovu pustolovinu je krenuo sredinom 2020. godine, kada je, u saradnji sa IT kompanijom CodeIT, pokrenuo ovu platformu. Preko 15 godina stiče znanja i iskustva u kulinarstvu kuvajući u eminentim restoranima i luksuznim hotelima širom Evrope. U poslednjoj deceniji napreduje u samoj prestonici, gde dostiže najvišu poziciju u kulinarstvu i postaje šef kuhinja najpoznatijih beogradskih restorana. Poznavalac je svih vrsta kuhinja i ovladava različitim tehnikama koje primenjuje u kuhinji. Ukoliko želite da osetite raznovrsne ukuse u svom domu, ugostite baš Nenada - on će svoju gastronomsku ljubav prezentovati na Vašem tanjiru.