Azijska kuhinja Već od 4.200,00

Put začina

U srednjem veku moreplovci su bili spremni da zbog začina putuju i po šest meseci do Kine i Indije kako bi nabavili najbolje začine istoka. Danas ne morate da napuštate komfor sopstvenog doma jer naši kuvari donose mirise i ukuse istoka u vašu kuhinju.

Pregled menija

Meni

  • Kineski pirinač sa piletinom, povrćem i soja sosom

    Hladno predjelo

    150g
  • Pačiji file u sosu od kajsije i žilijen povrćem sotiranim na pirinčanom sirćetu i susamu

    Glavno jelo

    300g
  • Pohovana banana sa vanilom

    Dezert

    100g

Kuvarstvo je zavoleo od malih nogu, prelistavajući kuvare koje je imao u kući. Gledajući slike jela u kuvarima maštao je o tome da baš takva jela priprema za svoje goste. Srednju i višu školu, smer Gastronomija je završio u Beogradu, da bi se potom u dalje kuvarske pustolovine otisnuo preko Evrope i Azije. Vrativši se posle par godina u Beograd svoje znanje je delio u najekskluzivnijim restoranima u Beogradu kao šef kuhinja, organizator mnogih svečanih proslava i tim bildinga. Uverite se da je ne samo ispunio, već i prevazišao svoj dečački san postavši jedan od najboljih u onome što radi. Ugostite ga u svom domu, a on ce doneti egzotične ukuse Azije i Evrope pravo na vašu trpezu.