Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
5 odličnih razloga da angažujete ličnog kuvara

5 odličnih razloga da angažujete ličnog kuvara

U današnje vreme svi negde žurimo, prezauzeti smo, nedovoljno vremena provodimo sa porodicom i sa onima koje volimo. Odlazak u elitni restoran Vam verovatno deluje kao savršeno rešenje; izuzetna prilika da se počastite i provedete zajedničke trenutke.

Pokušajte za trenutak da zamislite kako Vaš dom postaje luksuzni restoran u kojem možete da se opustite baš kao kod svoje kuće. Prava stvar, zar ne?

Možda ste do sada za njih već čuli – lični kuvari pravo su osveženje i odličan izbor posebno sada, u vreme kada se klonimo velikih gužvi. Kulinarski eksperti će u Vašoj kuhinji pripremati fantastična jela, postaviti sto i ostaviti za sobom uredan i čist prostor.

I to je tek početak, jer jako je puno razloga da angažujete nekoga ko može da usreći celu porodicu.

Oslobodite vreme za one stvari koje volite da radite

Olakšajte sebi tako što ćete planiranje ručka, večere, slave – prepustiti nama. Kupovina, odabir namirnica, kuvanje, pospremanje kuhinje, to je naš posao. Oslobodite dragoceno vreme za stvari koje želite da radite, koje vas opuštaju, a da istovremeno na stolu imate specijalitete vrhunskog kvaliteta i ukusa.

Možete da birate hranu

Potpuno je nevažno da li više volite italijansku ili francusku kuhinju ili ste ljubitelj domaće hrane. Ne morate se opterećivati time da li ćete moći da udovoljite probirljivijim gostima ili onima na posebnom režimu ishrane, da li neko ima alergiju na određene vrste namirnica. Oko svih pojedinosti možemo se brzo i lako dogovoriti, a lični kuvar će ih rado usvojiti.

Kuvanje jednostavno “nije Vaša stvar”

Za ljude koji se ne bave kulinarstvom odabir pravih namirnica može da predstavlja svojevrstan napor. Naši kuvari znaju kako da odaberu najkvalitetnije meso, voće, povrće…sve sastojke koji su neophodni za spremanje omiljenih delikatesa.

Provodeći dobar deo životnog veka kuvajući, za njih je izazov kreiranje novih i unapređivanje starih ukusa i recepata. Možda sa kuvanjem nikada niste bili na “ti” i mi Vas u potpunosti razumemo   Dozvolite ekspertima da Vam pokažu stečeno znanje, da Vas iznenade i oduševe svojim umećem.

Iznenađenje koje se ne zaboravlja

Želite da iznenadite Vama dragu ili voljenu osobu ali ste ostali bez ideje. Lični kuvar je originalan poklon, iskustvo koje nadmašuje sva očekivanja. Bilo da je u pitanju romantična večera za dvoje, rođendan, godišnjica, pravila su ista – Vi birate, lični kuvar “ispunjava” Vaše želje prema mogućnostima i prvobitnom dogovoru.

Od predjela do deserta

Da li ste više ljubitelj moderne ili tradicionalne gastronomije potpuno je nevažno, jer na našem sajtu možete birati menije iz različitih kuhinja, uključujući srpska tradicionalna jela, ali i azijske, mediteranske, francuske itd. Zadatak ličnog kuvara je da upotpunosti pripremi obrok za vas – od predjela do deserta.

Dopustite Nenadu, Jakovu ,Vladimiru ili Dejanu da se pobrinu za Vašu trpezu. 

Ukoliko želite možete “rezervisati” jednog od naša četiri profesionalna kuvara na vrlo jednostavan način. Uživajte u malim stvarima, provedite ispunjeno vreme sa porodicom, a mi ćemo se postarati da ispunimo sva Vaša očekivanja. 

Za više informacija možete nas pozvati na broj +381 66 61 000 16 ili nam poslati mejl na info@licnikuvar.rs.

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *