Italijanska kuhinja Već od 4.000,00

Tutto italiano

Italijanska hrana je raznovrsna od planinskog severa do morskog juga. Meni Tutta Italia vam donosi jela Severne, salatu i dezert Centralne i predjela Južne Italije. Zbog hladnije klime na severu Italije su vise zastupljena jača jela od mesa kao sto je osobuko, sto u prevodu znači šuplja kost. Dok se južni predeli sa svojom melanzanom parmeđanom, prilagođavaju toplijoj klimi. Melanzana ili patlidzan se lagano proprži na grilu i zalije aromatičnom mešavinom od bosiljka, pelata i parmezana, a zatim se zapeče u rerni.

Pregled menija

Meni

  • Melanzana parmeđana

    Toplo predjelo

    150g
  • Osobuko sa rižotom milaneze

    Glavno jelo

    350g
  • Kaprese

    Salata

    120g
  • Tiramisu

    Dezert

    100g

Kuvarstvo je zavoleo od malih nogu, prelistavajući kuvare koje je imao u kući. Gledajući slike jela u kuvarima maštao je o tome da baš takva jela priprema za svoje goste. Srednju i višu školu, smer Gastronomija je završio u Beogradu, da bi se potom u dalje kuvarske pustolovine otisnuo preko Evrope i Azije. Vrativši se posle par godina u Beograd svoje znanje je delio u najekskluzivnijim restoranima u Beogradu kao šef kuhinja, organizator mnogih svečanih proslava i tim bildinga. Uverite se da je ne samo ispunio, već i prevazišao svoj dečački san postavši jedan od najboljih u onome što radi. Ugostite ga u svom domu, a on ce doneti egzotične ukuse Azije i Evrope pravo na vašu trpezu.