Italijanska kuhinja Već od 6.800,00

Tutto italiano

Italijanska hrana je raznovrsna od planinskog severa do morskog juga. Meni Tutta Italia vam donosi jela Severne, salatu i dezert Centralne i predjela Južne Italije. Zbog hladnije klime na severu Italije su vise zastupljena jača jela od mesa kao sto je osobuko, sto u prevodu znači šuplja kost. Dok se južni predeli sa svojom melanzanom parmeđanom, prilagođavaju toplijoj klimi. Melanzana ili patlidzan se lagano proprži na grilu i zalije aromatičnom mešavinom od bosiljka, pelata i parmezana, a zatim se zapeče u rerni.

Pregled menija

Meni

  • Melanzana parmeđana

    Toplo predjelo

    150g
  • Osobuko sa rižotom milaneze

    Glavno jelo

    350g
  • Kaprese

    Salata

    120g
  • Tiramisu

    Dezert

    100g

Kulinarstvo je zavoleo od malih nogu, ugledajući se na svoje roditelje koji su bili izvrsni kuvari. Strast prema kuhinji usmerila je njegov život u pravom smeru. Ako su neki ljudi zaista rođeni pod srećnom zvezdom, onda bi to bio on - još kao student, dobio je priliku da uči od najboljih šefova, od kojih je usvojio sva znanja i tehnike, koje i dan danas primenjuje. Kao šef u različitim luksuznim restoranima u Beogradu, sarađivao je sa kuvarima koji su radili u “Michelin Star” restoranima, od kojih je učio prestižne tehnike kulinarstva. Ljubitelj je mediteranske kuhinje, pa je tako i proveo nekoliko godina duž same obale kuvajući na privatnim jahtama. Uživa u kreiranju novih menija i u eksperimentisanju sa različitim ukusima. Ugostite ga u Vašem domu, a Nikola će doneti egzotične ukuse Azije i Evrope pravo na Vašu trpezu.