Italijanska hrana je raznovrsna od planinskog severa do morskog juga. Meni Tutta Italia vam donosi jela Severne, salatu i dezert Centralne i predjela Južne Italije. Zbog hladnije klime na severu Italije su vise zastupljena jača jela od mesa kao sto je osobuko, sto u prevodu znači šuplja kost. Dok se južni predeli sa svojom melanzanom parmeđanom, prilagođavaju toplijoj klimi. Melanzana ili patlidzan se lagano proprži na grilu i zalije aromatičnom mešavinom od bosiljka, pelata i parmezana, a zatim se zapeče u rerni.
Ova veb lokacija koristi kolačiće kako bismo vam mogli pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima čuvaju se u vašem pregledaču i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kada se vratite na našu veb stranicu i pomaganja našem timu da razume koji su vam odeljci veb stranice najzanimljiviji i najkorisniji.