Riblja kuhinja Već od 5.000,00

Dunavski meni

85% reka u Srbiji se uliva u Dunav, odatle i naziv ovog menija. Srpske reke donose nam ukusnu rečnu ribu od kojih je najrasprostranjenija, ali i jedna od najukusnijih vrsta pastrmka. Ova riba često se smatra izvorom zdravlja. Veruje se da je ona reka u kojoj ima pastrmke zdrava čak i za piće.

Pregled menija

Meni

  • Karpaćo od dimljene pastrmke sa zelenom salatom i salsom od paradajza

    Hladno predjelo

    80g
  • Pastrmka u sosu od kajmaka sa prilogom od palente i spanaća

    Glavno jelo

    280g
  • Mus od limuna

    Dezert

    100g

Idejni tvorac brenda Lični kuvar. U ovu pustolovinu je krenuo jula 2019. godine, a na godišnjicu rada je u saradnji sa IT kompanijom CodeIT pokrenuo ovu platformu. Nenad već duže vreme uspešno radi u poznatim prestoničkim restoranima gde je imao prilike da radi sa renomiranim kuvarima od kojih je neprestano usavršavao svoja znanje i veštine. Kao odgovoran i vredan radnik stizao je i do najviših pozicija u kuhinji. Pored poznatih prestoničkih restorana svoje znanje je sticao i u poznatim, luksuznim hotelima Beograda, Zlatibora i Crne Gore. Poznavalac je svih vrsta kuhinja i tehnika kuvanja I ukoliko želite da osetite raznovrsne ukuse u svom domu, ugostite baš Nenada, a on ce Vam predstaviti sve svoje kulinarske veštine i sposobnosti i prezentovati ih na Vasem tanjiru.