Riblja kuhinja Već od 9.000,00

Dunavski meni

85% reka u Srbiji se uliva u Dunav, odatle i naziv ovog menija. Srpske reke donose nam ukusnu rečnu ribu od kojih je najrasprostranjenija, ali i jedna od najukusnijih vrsta pastrmka. Ova riba često se smatra izvorom zdravlja. Veruje se da je ona reka u kojoj ima pastrmke zdrava čak i za piće.

Pregled menija

Meni

  • Karpaćo od dimljene pastrmke sa zelenom salatom i salsom od paradajza

    Hladno predjelo

    80g
  • Pastrmka u sosu od kajmaka sa prilogom od palente i spanaća

    Glavno jelo

    280g
  • Mus od limuna

    Dezert

    100g

Kaže da je kulinarstvo kao ples - između šporeta i radnih površina najbolje se uče tango i valcer. Školska i praktična znanja iz kulinarstva stekao je na Zlatiboru i u Crnoj Gori. Kao jedan od najboljih studenata hotela “Splendid” iz Bečića, na preporuku profesora, 2008. godine postaje kuvar u restoranu italijanske kuhinje u prestonici Beograda. Posle samo godinu dana rada, dostiže najvišu kulinarsku poziciju u ovom restoranu i uspešno je izvršava i dan danas. Italijanska kuhinja mu je u rukama, a francuska u srcu. Uživajte u Dejanovom plesu i ugostite ga u svojoj kuhinji, a on će Vam pokazati da ljubav i strast prema pripremanju hrane zaista liče na najlepše okretne igre.