Francuska kuhinja Već od 7.500,00

Oda francuskoj kuhinji

Temelj uspešne kuhinje su njeni kuvari. Francuska kuhinja je imala jedne od najvećih svih vremena. Naša oda ili pohvala francuskim kuvarima je u ovom meniju. Donosimo vam najperfektnije namirnice koje francuska kuhinja može da ponudi. Uz ovaj meni osetićete ukuse tradicije ukrštene sa modernim stilovima pripreme hrane.

Pregled menija

Meni

  • Dugo kuvana guščija dzigerica sa sušenim kajsijama

    Hladno predjelo

    50g
  • Gratinirane pečurke u puteru sa začinskim biljem sa bri sirom

    Toplo predjelo

    80g
  • Turnedo sa bordo sosom i karamelizovanim lukom, pireom od šargarepe i đumbira

    Glavno jelo

    300g
  • Fondan od čokolade sa kuglom sladoleda od vanile

    Dezert

    120g

Šef poreklom iz Liona, gastronomske prestonice Francuske. Iako je veći deo svog života proveo u Parizu, život je imao veće planove za njega i odveo ga je do različitih država širom sveta gde je iskusio kulinarstvo na jedan sasvim drugačiji način. Kulinarske veštine i tehnike stekao je već u ranim danima svoje karijere, kuvajući u nekim od najprestižnijih “Michelin Star” restorana u Parizu. Kao personalni šef imućne porodice iz Londona, proširio je svoja znanja, kao i fleksibilnost i prilagodljivost kuvajući u različitim uslovima - od izuzetno profesionalnih i velikih kuhinja, do onih manjih na jahtama ili u privatnim avionima. Nakon dugogodišnjeg obilaska ostalih kontinenata, poput Azije, Južne Amerike i Afrike, odlučuje da donese nove ukuse nazad u Evropu. Olivier će Vam pružiti luksuzno gastronomsko iskustvo i učiniće da se osetite kao da se nalazite u centru Pariza, dok u pozadini sija Ajfelova kula.