Prijavi se

Blog

Najnovije vesti
Lični Kuvar dolazi iz CodeIT kuhinje

Lični Kuvar dolazi iz CodeIT kuhinje

Lični Kuvar dolazi iz CodeIT kuhinje!

Pored mnoštva uspešnih projekata i klijenata, već je poznato da CodeIT odvaja svoje resurse i za razvijanje sopstvenih proizvoda!
Tako je, u saradnji sa profesionalnim kuvarom Nenadom Tomićem, nastala i platforma licnikuvar.rs
Ova inovativna platforma omogućava svim ljubiteljima ukusne hrane i internacionalne u tradicionalne kuhinje da uživaju u omiljenim jelima u udobnosti svog doma ili kancelarije.

Na veoma jednostavan način možete bukirati jednog od naših profesionalnih kuvara koji će uraditi sve umesto vas: nabaviti namirnice, pripremiti najukusnije menije na licu mesta, poslužiti vas i na kraju očistiti za sobom i vašu kuhinju ostaviti besprekornom.
Svaki svoj važan datum možete obeležiti na novi i zanimljiv način i tako oduševiti svoje goste. Izbegnite dosadan ketering i svojim najbližima omogućite iskustvo najelitnijeg restorana i tako podignite zajedničko uživanje na još viši nivo.
Bilo da ste ljubitelj tradicionalne ili internacionalne kuhinje, u našoj ponudi menija sigurno ćete pronaći jelo po svom ukusu. Za vas pripremamo kompletan obrok – od predjela do dezerta, a možete birati raznovrsna jela od mesa, ribe ili povrća.
Personalni kuvar zaista omogućava da uvek budete najbolji domaćin i da budete sigurni da će jelo koje servirate svojim gostima prevazići svačija očekivanja. Mogućnosti su beskonačne – organizujte proslavu rođendana, slavu, tim bilding, večeru sa prijateljima ili romantični sastanak na potpuno drugačiji način. A ono što je najvažnije, vi ne morate da brinete ni o čemu! Sve prepuštate profesionalcima koji će se pobrinuti da vaš događaj protekne bezbrižno i uspešno.

Posetite licnikuvar.rs i rezervišite svoj termin!

Pročitajte još zanimljivih priča iz naše kuhinje...

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su naznačena *