Francuska kuhinja Već od 6.500,00

Tri poljupca

Kreiran da pokaže da se suprotnosti privlače. Mešavina karaktera, ali u ljubavi jednakih. Meni koji je napravljen kao ples, zato zaplešite uz vašeg Ličnog Kuvara.

Pregled menija

Meni

  • Potaž od povrća

    Toplo predjelo

    200g
  • Rolovani pileći file

    Glavno jelo

    250g
  • Mus od čokolade

    Dezert

    200g

Šef poreklom iz Liona, gastronomske prestonice Francuske. Iako je veći deo svog života proveo u Parizu, život je imao veće planove za njega i odveo ga je do različitih država širom sveta gde je iskusio kulinarstvo na jedan sasvim drugačiji način. Kulinarske veštine i tehnike stekao je već u ranim danima svoje karijere, kuvajući u nekim od najprestižnijih “Michelin Star” restorana u Parizu. Kao personalni šef imućne porodice iz Londona, proširio je svoja znanja, kao i fleksibilnost i prilagodljivost kuvajući u različitim uslovima - od izuzetno profesionalnih i velikih kuhinja, do onih manjih na jahtama ili u privatnim avionima. Nakon dugogodišnjeg obilaska ostalih kontinenata, poput Azije, Južne Amerike i Afrike, odlučuje da donese nove ukuse nazad u Evropu. Olivier će Vam pružiti luksuzno gastronomsko iskustvo i učiniće da se osetite kao da se nalazite u centru Pariza, dok u pozadini sija Ajfelova kula.