Prijavi se

Često postavljana pitanja

Šta je Lični Kuvar?

Lični kuvar je platforma za bukiranje profesionalnog kuvara, koji će kuvati za Vas i Vašu porodicu, prijatelje, kolege..
Na upit, Lični Kuvar može doći na željenu adresu i pripremiti hranu kao iz najukusnijih restorana, vodeći računa o kvalitetu namirnica ili možete Vi doći u naš Atelje gde će Vas Lični Kuvar ugostiti na najbolji mogući način.

Da li Lični Kuvar obezbeđuje i donosi namirnice?

Ukratko – da. Lični Kuvar nabavlja najkvalitetnije namirnice i donosi ih pravo na Vašu adresu. Kupovina namirnica je uključena u cenu usluge.

Kako se formira cena?

Cena se formira u odnosu na to:

  • da li ste odabrali pripremu po menijima koji se nalaze u našoj ponudi
    *Ponudu menija možete pogledati u delu „Meniji“. Cene su izražene po osobi i ne postoje skriveni troškovi

 

  • da li ste odabrali mogućnost da sami formirate svoj meni ili meni iznenađenja ukoliko ne znate šta biste jeli
    *Cena se formira po upitu.
Da li mi je neophodna specijalna kuhinja?

Specijalna kuhinja nije neophodna. Nakon popunjavanja upita na našem sajtu, bićete kontaktirati od strane našeg Ličnog Kuvara koji će Vas zamoliti da napomenete ukoliko postoji nešto što je potrebno dodatno naglasiti – skrenućete pažnju ukoliko nemate rernu ili imate dve ringle. Ova informacija je bitna kako bi naši kuvari odradili adekvatnu pripremu.

Da li mogu sam da biram šta ću jesti?

Naravno! Pri popunjavaju upita na našem sajtu moći ćete da odaberete da li želite izbor naših menija ili želite sami da birate meni. Ukoliko ne znate šta biste jeli, postoji mogućnost odabira menija iznenađenja.