Prijavi se

Prijava za radionicu italijanske kuhinje 8. martapetak, 08. mart, 18.00 č.

Nastavljamo sa našim kulinarskim radionicama i sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da 8. marta organizujemo specijalnu radionicu 🇮🇹ITALIJANSKE KUHINJE🇮🇹!

Ovaj dan posvećujemo svim divnim ženama, mamama, drugaricama, ćerkama, koleginicama – pozivamo vas da dođete ili da poklonite vaučer nekoj posebnoj osobi u vašem životu. ✨

👩‍🍳🎉 Za koga je ova radionica? Posebno pozivamo sve dame da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici, bilo da dolazite same, sa drugaricom ili kao deo veće grupe.

🍷🇮🇹 Šta očekivati? Radionica će biti ispunjena zabavom, druženjem i naravno, učenjem. Uz luksuzan ambijent i ograničen broj mesta, obećavamo da će svaka učesnica dobiti punu pažnju našeg italijanskog Chefa, koji će vam otkriti tajne originalne italijanske kuhinje.

🍝🍰 Šta ćemo kuvati? Na radionici ćemo se fokusirati na pripremu 3 specijaliteta: više vrsta homemade testenine, pasta Amatriciana, pasta Pesto Genovese, i za kraj, neodoljivi tiramisù. Svaka učesnica će imati priliku da se oproba u pripremi svih jela, pod stručnim vođstvom našeg Chefa. Uživajte u nezaboravnom iskustvu, uz italijansku muziku koja će upotpuniti atmosferu. 🎶😇

🗓️ Datum: 8. MART
🕕 Vreme: 18.00 H
📍 Lokacija: Airport City

Cena po osobi: 7.000rsd.

Broj mesta je ograničen kako bismo svima omogućili najbolje iskustvo, stoga nam slobodno pišite u dm, ili se prijavite putem našeg sajta.

*U cenu su uključeni svi materijali za kuvanje, hrana koju ćete pripremati, kao i neograničena konzumacija pića tokom večeri.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da proslavite 8. mart na jedinstven i nezaboravan način!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.