Prijavi se

Prijava za radionicu francuske kuhinje 08. julponedeljak, 08. jul, 18.00 č.

Nastavljamo sa našim kulinarskim radionicama i sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da 08. jula organizujemo specijalnu radionicu FRANCUSKE KUHINJE!

Pozivamo vas da dođete ili da poklonite vaučer nekoj posebnoj osobi u vašem životu. ✨

👩‍🍳🎉 Za koga je ova radionica? Bilo da dolazite sami, sa drugaricom, drugom, ili kao deo veće grupe sigurni smo da će ovo biti jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

🍷Šta očekivati? Radionica će biti ispunjena zabavom, druženjem i naravno, učenjem. Uz luksuzan ambijent i ograničen broj mesta, obećavamo da će svaki učesnik dobiti punu pažnju našeg Chefa, koji će vam otkriti tajne originalne francuske kuhinje.

🥧🍰 Šta ćemo kuvati? Na radionici ćemo se fokusirati na pripremu 4 specijaliteta: za predjelo – poznata francuska Soupe à l’oignon, zatim, Gnocchi à la Parisienne, Pihtivier sa junetinom i za kraj, neodoljivi Crème Brûlée. Svaki učesnik će imati priliku da se oproba u pripremi svih jela, pod stručnim vođstvom našeg Chefa. Uživajte u nezaboravnom iskustvu, uz francusku muziku koja će upotpuniti atmosferu. 🎶😇

🗓️ Datum: 08. JUL
🕕 Vreme: 18.00 H
📍 Lokacija: Airport City

Cena po osobi: 7.500rsd.

Broj mesta je ograničen kako bismo svima omogućili najbolje iskustvo, stoga nam slobodno pišite, ili se prijavite putem sajta.

*U cenu su uključeni svi materijali za kuvanje, hrana koju ćete pripremati, kao i neograničena konzumacija pića tokom večeri.

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.