Prijavi se

Lični Kuvar štiti i poštuje privatnost klijenata koji koriste njegove usluge. Informacije koje Vas mogu pojedinačno identifikovati ne otkrivaju se trećem licu bez Vašeg izričitog pristanka.

1. Sakupljanje i upotreba informacija

Kada se registrujete kao gost na www.licnikuvar.rs, od Vas se traži da kroz formu registracije date svoje osnovne podatke.

Tokom naručivanja, svi ovi podaci, zajedno sa porudžbinom služe u svrhu pripreme i dostave naručenih proizvoda. Ove informacije se ni u kom slučaju ne iznose i sa njima se ne upoznaju treća lica.

2. Otkrivanje i deljenje informacija

Lični Kuvar ne iznajmljuje, prodaje ili deli Vaše lične informacije sa drugim ljudima ili firmama.

Međutim, imajte na umu da će Lični Kuvar dati određene lične informacije o Vama ako je to potrebno radi nesmetanog zakonskog procesa kao što su nalog za pretres, sudski poziv, naredba suda ili ako Lični Kuvar veruje da je neophodno podeliti informacije da bi se istražile, sprečile ili preduzele akcije u vezi sa ilegalnim aktivnostima, prevarama na koje se sumnja ili ako je to iz nekog drugog razloga zakonski potrebno.

3. Bezbednost sajta

Pristup Vašim ličnim podacima je ograničen na lica koja rukuju sajtom i obezbeđuju procesuiranje Vaše porudžbine. Vaši podaci za logovanje su zaštićeni i njih samo vi znate.

Molimo Vas da obezbedite zaštitu vaših podataka za logovanje i da nikoga sa istom ne upoznajete. Po završetku rada, ako ste se logovali, molimo Vas da se isto tako i odjavite, kako neko nepozvan ne bi mogao u Vaše ime da vrši naručivanje proizvoda.

4. Komunikacija

Ukoliko izaberete da primate naša obaveštenja, povremeno ćete dobijati email poruke sa obaveštenjima o novim i određenim proizvodima za koje ste zainteresovani.

Ukoliko se odlučite da ne primate ove email poruke, preko Moj nalog izbora imate mogućnost da štikliranjem ili brisanjem ček boksa vršite izbor da li želite ili ne da budete obaveštavani.

5. Pitanja i predlozi

U cllju unapređenja sajta, njegove funkcionalnosti i unapređenja naše saradnje, Vaša pitanja ili predlozi su dobrodošli i iste možete poslati na našu email adresu: info@licnikuvar.rs.

Hvala što koristite platformu licnikuvar.rs!